Nuget librairies missing from sources

May 5, 2011 at 3:47 PM

Hello,

 

I tried to install a Gallery Server instance from the last available sources. As rtur as pointed it, nuget libs are missing. As a consequence, none of the *build*.bat files successfully execute.

I have finally added the nuget files manually. But is this normal ? If yes, maybe you should update the readme.txt

 

thank you

Coordinator
May 5, 2011 at 4:09 PM

How did you obtain the source? The GalleryServer repository contains a subrepository for the NuGet source. If you clone GalleryServer, it should also pull the NuGet source. If it doesn't try issuing an hg pull command. You should then find the NuGet source code in Plugins/src/External. The Plugins solution directly includes the Core project from the NuGet solution, so when ClickToBuild executes the build for the Plugins solution it should also build the NuGet Core project.

May 5, 2011 at 4:26 PM

Thank you, it works with cloning the repository.

Feb 29, 2012 at 6:05 PM

The mercurial repository url in the Source Code tab is incorrect, it should be https://hg01.codeplex.com/galleryserver rather than https://hg.codeplex.com/galleryserver.

Jun 12, 2012 at 5:16 PM

The sub-repo for Nuget is now a git repo. The .hgsub will always return a 404 now.

Jun 13, 2012 at 6:40 PM

I have been running into this problem as well.  Does anyone know where I can get the nuget files myself?  I'm not sure which version of Nuget is needed.

Apr 3, 2013 at 3:21 AM
Did you guys ever get a NugetServer (or OrchardServer) working? I'm running into the same problems and there doesn't seem to be clear guidance on what the best process is for running a gallery for Orchard.